Oulu, Limingantulli

Limingantie 2
90400 Oulu

Olemme avanneet toimipisteen syksyllä 2021.

Toimipiste sijaitsee Oulun Limingantullissa Limingantien St1-huoltoaseman kohdalla tien toisella puolella sijaitsevan viisikerroksisen kerrostalon keskustanpuoleisessa päädyssä katutasossa. Toimipisteen ikkunateippaukset ja valomainos näkyvät Limingantielle.

Toimipisteelle pääsee kääntymään autolla Limingantieltä vain keskustasta poispäin ajaessa. Keskustaa kohti ajettaessa auton voi käydä kääntämässä esimerkiksi St1-huoltoaseman pihalla.

Toimipisteen edestä löytyy kaksi liiketilojen käyttöön varattua maksutonta pysäköintipaikkaa (p-kiekko). Huomioithan, että pysäköintipaikat ovat kuitenkin usein varattuna, joten suosittelemme tulemaan toimipisteelle hieman etuajassa. Lisää maksuttomia pysäköintipaikkoja löydät mm. Harjapuistontien varresta, josta on muutaman minuutin kävely toimipisteelle.

Voit varata toimipisteeseen ajan fysioterapiaan, hierontaan, lymfaterapiaan, lantionpohjan kuntoutukseen, äitiysfysioterapiaan tai urheilufysioterapiaan nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Kognitiiviseen fysioterapiaan tai purentaelinten fysioterapiaan voit varata ajan vain puhelimitse.

Toimipisteeseen on varattavissa aikoja ma–pe aikavälillä klo 8–20.

08 521 1991 (arkisin klo 08:00 – 15:30)

Henkilöstö: Sirpa Erho, TJ
Sirpa Erho, TJ

MBA,
fysioterapeutti,
lymfaterapeutti,
0456512372,
[email protected]

 

Henkilöstö: Maria Sihvomaa-Kakko
Maria Sihvomaa-Kakko

fysioterapeutti,
henkilöstöpäällikkö

Henkilöstö: Jere Sipilä
Jere Sipilä

Fysioterapeutti

Henkilöstö: Sari Pihlajaniemi
Sari Pihlajaniemi

Fysioterapeutti ja koulutettu hieroja

Henkilöstö: Pekka Anttila
Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti, konsultti, kouluttaja