Oulunseudun Fysioterapian yrityspalvelut tuottaa laadukkaita työhyvinvointipalveluita yrityksille ja yhteisöille

Palvelumme auttavat vähentämään työstä aiheutuvaa kuormitusta sekä ennaltaehkäisevät ja helpottavat vaivoja. Tulemme mielellämme käymään ja kerromme lisää erilaisista työhyvinvointiratkaisuistamme. Ota yhteyttä niin tarjoamme toiveitanne vastaavan kokonaisuuden.

Töissä huomennakin ®

Töissä huomennakin ® -palvelumme on kokonaisvaltainen ja ennaltaehkäisevä työkyvyn kartoitus ja edistäminen.

Olemassa olevien vaivojen hoitamisen lisäksi selvitämme työyhteisössäsi mahdollisesti olevat riskiryhmään kuuluvat henkilöt. Riskiryhmään kuuluvien henkilöiden auttaminen ennaltaehkäisevästi on avainasemassa työterveyskustannusten ja sairauspoissaolojen vähentämiseksi tulevaisuudessa.

Kartoitamme yrityksenne henkilöstön työkyvyn joustavasti ja kustannustehokkaasti, jonka jälkeen kaikki hoitokeinomme työkyvyn parantamiseksi ovat käytettävissänne.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut toimipisteissämme tai yrityksenne tiloissa

Fysioterapia- ja hierontapalvelumme voidaan toteuttaa toimipisteidemme lisäksi yrityksenne tiloissa. Mukanamme kulkee hoitopöytä ja laaja valikoima erilaisia hoito-/terapiavälineitä. Teemme mielellämme tarjouksen esimerkiksi hoitokäynneistä teidän tiloissanne tai muulla tavoin räätälöidyistä ratkaisuista.

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus

Sarjakortit hierontaan ja fysioterapiaan 

Meiltä voi ostaa sarjakortin, joka on koko yrityksesi henkilökunnan käytettävissä, eikä se siis ole henkilökohtainen. Voimme ennakkoon sopia käykö sarjakortti hierontaan vai fysioterapiaan tai kenties molempiin, ja kuinka monta käyntiä / henkilö siihen sisältyy.

Yhdellä sarjakortilla saat helposti koko ammattitaitoisen henkilökuntamme osaamisen käyttöösi ja koska meillä on useita toimipisteitä Oulun seudulla, henkilökuntasi löytää todennäköisemmin lähellä kotia tai työpaikkaa olevan toimipisteen.

Tuki- ja liikuntaelinvaivoista johtuvat sairauspoissaolot ja työterveyskustannukset saattavat pienentyä ja työteho parantua ja henkilökunta on tyytyväinen.

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Tarjoamme kokonaisvaltaisia hoitopalveluitamme myös työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaksi. Työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämisessä teemme yhteistyötä yrityksen Finnaction Oy kanssa. Heidän kautta järjestyvät liikunnalliset ja erähenkiset aktiviteetit.

Sopimusasioissa tai halutessasi tarjouksen

esimerkiksi asiantuntija- tai työhyvinvointipalveluistamme, voit olla yhteydessä
[email protected], 045 6512372 tai
[email protected], 040 7595569

Referenssit

Pohjois-Pohjanmaan liitto

”Aloitimme yhteistyön Oulunseudun Fysioterapian kanssa vuonna 2013 ja he ovat siitä asti toteuttaneet vapaaehtoisia työhyvinvointipalveluitamme. Olemme mahdollistaneet palvelut henkilöstölle siten, että työnantaja maksaa osan ja työntekijä loput. Olemme olleet palveluihin erittäin tyytyväisiä ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Nykyään henkilöstömme sairauspoissaolojen keskiarvo on vain 4,4 päivää vuodessa henkilöä kohden.”

Airport Hotel Oulu

”Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden käyttää Oulunseudun Fysioterapian palveluita työhyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme olleet tyytyväisiä palveluihin.”

Blogi09.11.2021
Fysioterapiasta apua olkapääkipuun