Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti, konsultti, kouluttaja

 

Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi (nyk. fysioterapeutti) vuonna 1981. Työskentelin alkuun pari vuotta OYS:n ortopedisellä- ja teho-osastolla, jonka jälkeen omassa yrityksessä seuraavat 33 vuotta. Tämän jälkeen olen työskennellyt ammatinharjoittajana isoissa terveysyksiköissä Oulussa. Vuonna 1991 Suoritin OMT tutkinnon Helsingissä. Olen toiminut Somty:n kouluttajana lyhytkursseilla 25 vuotta, joista viimeiset 16 vuotta lisäksi pitkän OMT-koulutuksen kouluttajana Suomessa.

Erikoisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat kaikilla potilasryhmillä. Yli 40 vuoden kokemuksella löydän hyvin ongelmien ytimen ja sen, kuinka hoidoissa kannattaa edetä, ja mitä ohjeistetaan asiakkaalle omatoimiseen harjoitteluun.

Vapaa-aikana intohimona nykyään ovat sanaristikot, sudokut ja lukeminen. Minua kiinnostavat myös ulkona liikkuminen, golf ja erilaiset mailapelit.

Palvelut:

OMT-fysioterapia 60 min

 

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus