Lantionpohjan kuntoutus

Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat yleisiä sekä miehillä että naisilla.

Lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita kuntoutuksella voidaan hoitaa ovat lantionpohjan lihasten vajaa tai yliaktiivinen toiminta sekä erilaiset kiputilat. Tyypillisimpiä oireita ovat yliaktiivinen rakko ja virtsankarkailu. Lantionpohjan toimintahäiriöt vaikuttavat myös seksielämään.

Lantionpohjan kuntoutukseen erikoistuneiden fysioterapeuttiemme hoitomenetelmiä ovat lantionpohjan hahmottamisen ja toiminnan opettelu sekä lihasvoiman lisääminen aktiivisen harjoittelun ja sähkön avulla.

Käytössämme on lantionpohjan lihasvoimaa mittaava EMG-laite sekä kipujen hoitoon ja harjoitteluun hermostimulaatiolaite, jonka asiakas saa harjoittelun tueksi myös kotikäyttöön. Kotiharjoittelu pyritään liittämään ongelmatilanteisiin ja sitä kautta arkirutiineihin.

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus

Blogi09.11.2021
Fysioterapiasta apua olkapääkipuun