Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Oulunseudun Fysioterapian verkkokauppaa osoitteessa www.osfysio.fi. Tilatessaan tuotteita ja palveluita Oulunseudun Fysioterapian verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin. Verkkokaupan sisältö on Oulunseudun Fysioterapian omaisuutta.

Myyjä ei vastaa tuotteille, palveluille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.

Oulunseudun Fysioterapian yhteystiedot ovat seuraavat:

Oulunseudun Fysioterapia Oy (Y-tunnus: 2196690-4)
Kauppiaantie 1
90460 Oulunsalo
Puhelin: (08) 521 1991
Sähköposti: [email protected]

Asiointi verkkokaupassa

Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin. Oulunseudun Fysioterapia Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja.

Tilaaja voi tehdä ostoksia verkkokaupassa, mikäli hän on yli 18-vuotias. Kun tilaaja on tehnyt tilauksen ja hyväksynyt tilaus- ja toimitusehdot, tilaaja saa sitovan tilausvahvistuksen tai lahjakortin tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Tilaaja

Tilaaja tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Tilaajan asiakkuus astuu voimaan, kun tilaaja on:

1)      hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja

2)      maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tuotteet ja hinnat

Tuotteen tai palvelun hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Kulut näkyvät ostoskorissa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään tilaajan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisä. Tuotteet ja palvelut myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet voimassa verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä.

Oulunseudun Fysioterapia pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita tai palveluita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen.

Paperisten lahjakorttien toimituksesta EU-alueelle perimme 5,90 € toimituskulun.

EU:n ulkopuolelle voi tilata vain sähköisiä tuotteita.

Toimitusaika ja toimitustavat

Tuotteet ja palvelut toimitetaan joko sähköisenä tilausvahvistuksena tai lahjakorttina tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot. Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä sekä salasanan huolellisesta säilyttämisestä.

Maksutavat

Oulunseudun Fysioterapian verkkokauppa käyttää maksunvälitysratkaisua Paytrail, jonka kautta ovat käytössä seuraavat maksutavat:

  • Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet
  • Visa- ja Mastercard-kortit

Oulunseudun Fysioterapian verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu. Suojaus on varmistettu osfysio.fi-domainin SSL-sertifikaatiolla sekä Paytrail Oyj toteuttamalla suojauksella. Paytrail Oyj:n suojauksesta voit kysyä lisätietoa Paytraililta. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Oulunseudun Fysioterapia varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Tilauksen peruuttaminen ja evääminen

Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, on hänen oltava yhteydessä Oulunseudun Fysioterapian asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilauksen tunniste (esim. lahjakortin numero). Oulunseudun Fysioterapia palauttaa maksun 14 päivän kuluessa.

Oulunseudun Fysioterapia pidättää oikeuden evätä tilauksen tarvittaessa. Mikäli tilaus evätään, maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Kuluttajasuojalain mukaan etämyynnissä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli asiakas palauttaa verkkokaupasta ostetun tuotteen, on hänen vastattava kustannuksista, jotka aiheutuvat tavaran palautuksesta.

Tietosuoja

Oulunseudun Fysioterapia kunnioittaa tilaajan yksityisyyttä. Oulunseudun Fysioterapia Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Oulunseudun Fysioterapia Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Verkkokaupan kautta saatuja tilaajan henkilö- ja muita tietoja käytetään vain Oulunseudun Fysioterapian sisällä, paitsi sellaisissa tapauksissa, joissa kolmas osapuoli suorittaa tiettyjä tehtäviä kuten maksun prosessointia, tuotteiden lähettämistä ja tilausten käsittelyä. Näissäkin tapauksissa Oulunseudun Fysioterapia antaa kolmannelle osapuolelle vain sen tiedon, joka tehtävän suorittamisen kannalta on välttämätöntä.

Oulunseudun Fysioterapia ei välitä tilaajan henkilö- tai muita tietoja kolmannelle osapuolelle missään muussa tarkoituksessa kuin tilauksen käsittelyyn liittyen. Oulunseudun Fysioterapia ei myy, jaa eikä vuokraa tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Oulunseudun Fysioterapia varaa kuitenkin oikeuden välittää tilaajan henkilö- ja muita tietoja viranomaisille mahdollisissa lainrikkomustapauksissa.

Tilaajan nimi, yhteystiedot ja muut henkilötiedot tallennetaan Oulunseudun Fysioterapian verkkokaupan asiakasrekisteriin. Tarkempia tietoja asiakasrekisterin tietojen käytöstä löydät rekisteriselosteesta.

Tilaajalla on oikeus tarkastella, muuttaa ja poistaa omia henkilötietojaan asiakasrekisteristä. Tietojen tarkastelu on maksutonta kerran vuodessa lähettämällä Oulunseudun Fysioterapialle asiasta kirjallisen pyynnön. Oulunseudun Fysioterapia käyttää tilaajan henkilötietoja tilausten käsittelyyn.

Oulunseudun Fysioterapia voi käyttää tilaajalta saamiaan henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Tilaajalla on oikeus milloin tahansa kieltää Oulunseudun Fysioterapiaa jatkamasta markkinointia tilaajalle.

Ehtojen muuttaminen

Oulunseudun Fysioterapia varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Oulunseudun Fysioterapia ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan etusivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

Force majeure -tilanne eli ylivoimainen este

Oulunseudun Fysioterapia ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaisia ylivoimaisia esteitä eli force majeure -tilanteita ovat muun muassa tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Oulunseudun Fysioterapia ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Oulun käräjäoikeudessa.

Jos tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, tilaaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn tilaajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).