Jarkko Auno

kehitysjohtaja
0407595569
[email protected]

Olen ollut osaltani mukana perheyrityksemme toiminnassa jo pienestä pitäen.

Vuonna 2017 siirryin työskentelemään yritykseen vakituisesti ja suoritin oppisopimuksella yrittäjän ammattitutkinnon. Työskentelin tuolloin talousvastaavan tittelillä, sillä päävastuualueeni oli yrityksen talouden hallinta.

Vuonna 2019 tittelini muuttui kehitysjohtajaksi ja vastuualueeni laajeni.

Nykyisin vastaan talousjohtamisen lisäksi yrityksen ostoista ja tarvikehankinnoista, toimipisteiden ylläpidosta, digitaalisista palveluista ja asiakashallintajärjestelmästä, Kanta- potilastiedon arkistosta, sopimusasioista, myynnistä ja markkinoinnista, rekrytoinneista, verkostoitumisesta, sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, työntekijöiden perehdyttämisestä, henkilöstön työhyvinvoinnista, tapahtumien järjestämisestä sekä kokonaisvaltaisesta yrityksen ja fysioterapia-alan kehittämisestä yhteistyössä ammattitaitoisten fysioterapeuttiemme kanssa.

Vapaa-ajallani olen intohimoinen urheilukalastaja ja kiinnostunut luonnossa liikkumisesta sekä politiikasta.

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus