Oulu, Heinäpää

Siljonkatu 72
90120 Oulu

Heinäpään toimipisteemme on toistaiseksi remontissa ja voit varata ajan vain 300 metrin päässä sijaitsevaan Limingantullin toimipisteeseemme.

Sopimusasioissa tai halutessasi tarjouksen esimerkiksi asiantuntijapalveluistamme, voit olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaan tai talousvastaavaan.

Heinäpään toimipiste on lähinnä Oulun keskustaa sijaitseva toimipisteemme. Toimipisteelle tuleekin matkaa vain alle kilometri Oulun ydinkeskustasta, ja sen käyntiosoite on Siljonkatu 72 (postiosoite Uusikatu 57–59). Kyseessä on toiseksi vanhin toimipisteemme, ja olemme aloittaneet toiminnan siellä vuonna 2004.

>Kääntyessäsi Siljonkadulle, näet hetken päästä toimipisteemme ikkunateippaukset tien oikealla puolella.

Heinäpään toimipisteessämme on kaksi hoitohuonetta. Rakennuksen edestä löytyy 2h:n maksuttomia parkkipaikkoja (p-kiekko) ja välittömässä läheisyydessä on lisääkin maksuttomia parkkipaikkoja.

Voit varata toimipisteeseen ajan fysioterapiaan, hierontaan, lymfaterapiaan tai lantionpohjan kuntoutukseen nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Kognitiiviseen fysioterapiaan tai purentaelinten fysioterapiaan voit varata ajan vain puhelimitse.

Toimipisteeseen on varattavissa aikoja ma–pe aikavälillä klo 8–20.

08 521 1991 (arkisin klo 08:00 – 15:30)

Henkilöstö: Hannele Savolainen
Hannele Savolainen

Jalkojenhoitaja

Henkilöstö: Pekka Anttila
Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti, konsultti, kouluttaja