Kokonaisvaltaista hoitoa ja ohjausta erilaisiin vaivoihin

Olen joutunut käyttämään fysioterapeutin antamia hoitoja vuosikymmenten ajan – jo siitä asti, kun fysioterapiaa kutsuttiin lääkintävoimisteluksi.

Vuosina 2017–2018 minua on hoitanut Oulunseudun Fysioterapiassa Maria Sihvomaa-Kakko. Ensimmäistä kertaa olen saanut niin kokonaisvaltaista hoitoa ja ohjausta, etten ole uskonut sellaista olevan olemassakaan.

Hoidossa on huomioitu kaikki monisairaudesta johtuvat puutteeni. Vaikka en pysty tekemään kaikkia liikkeitä helposti, minulle ei ole koskaan sanottu, että jätetään joku liike tekemättä, koska se ei onnistu. Sen sijaan minulle on tehty mitä monimuotoisempia liikeratoja ja lihaksiin kohdistuvia toimintoja. Maria on avustanut liikkeissä tai keksinyt kokonaan toisen tavan tehdä liike. Kipukohtiani on myös hierottu ja niihin on annettu ultraäänihoitoa. Toiveeni on aina otettu huomioon.

Oulunsalon toimipisteessä sisään tullessa vastassa on sihteeri, joka on omien kiireidensä lomassa toiminut avustajana ja avannut oven sekä sisään tullessa että pois lähtiessä. Hän on myös toiminut iloisena keskustelijana ja neuvojana. Toimipisteessä aistii keskinäisen ”hyvän hengen”. Miten on sattunutkin, että kaikki iloisella ja positiivisella asenteella olevat henkilöt ovat sattuneet samaan hoitolaitokseen.

Suosittelen Oulunseudun Fysioterapian Oulunsalon toimipistettä kaikille fysioterapiaa tarvitseville. Kiitos!

Aira Parviainen, 75v., eläkeläinen