Hermokipu

Hermokipu on kiusallinen ja sanansa mukaisesti hermoja koetteleva vaiva. Kipua esiintyy usein levossa ja se voi olla yöunia häiritsevä. Kipu on yleensä kokonaisvaltainen ja herkästi kroonistuva, jopa CRPS-syndroomaksi asti, joten hoidon nopea aloittamien on erityisen tärkeää. Hermokipuun hyvin tehoavia lääkkeitä on lääkäreiden vaikea löytää. Yleisiä syitä hermokivulle ovat välilevyn pullistumat, rasitusvammat, lihasepätasapaino, lantion virheasento ja kirurgisten toimipiteiden jälkitilat.

Oulunseudun Fysioterapiassa etsimme hermokivun aiheuttajan ja vaikutamme siihen erilaisilla fysioterapeuttisilla keinoilla, kuten elektroterapialla, McKenzie MDT -menetelmällä, hermokudoksen mobilisoinnilla, lihasepätasapainon ja nivelten virheasentojen korjaamisella, ja niiden liikkuvuuden parantamisella. Tietyissä tilanteissa myös lymfaterapia ja perinteinen hieronta voivat auttaa hermokipuihin.

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus