Mari Kolari

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt sote-alalla yli kaksikymmentä vuotta, joista viimeiset yksitoista vuotta erikoissairaanhoidossa fysioterapeuttina. Fysioterapeuttina työkokemusta on kertynyt laajasti niin akuuttiosastotyöstä neurokirurgialla ja muilla kirurgian osastoilla, poliklinikoilla kuin vaativan kuntoutuksen osastoltakin. Jatkan edelleen työtäni Oys:ssa, mutta lisäksi tarjoan terapiapalveluita myös täällä Oulunseudun Fysioterapiassa. Olen työssäni tarkka ja toteuttamani terapia on näyttöön perustuvaa, tavoitteellista ja nousujohteista.

Erityinen intohimoni ja vahvin osaamiseni on aikuisneurologisessa kuntoutuksessa (avh:n jälkitilat, aivo- ja spinaalikanavan kasvaimet ja niihin liittyvä kuntoutus, aivovammat ja monitraumat, etenevät neurologiset sairaudet, selkäydinvammat ja dystoniat).

Osaamiseni kattaa myös koko selkärangan alueen vaivojen kuntoutuksen, leikkausten ja murtumien jälkitilojen sekä konservatiivisen hoitolinjan osalta. Olen lisäkouluttautunut vuosien varrella laajasti ja käyn vuosittain lisäkoulutuksia ja päivitän osaamistani jatkuvasti. Minun vastaanotolle voit saapua turvallisin mielin jo heti toipumisen/sairastumisen alkuvaiheessa. Toteutan terapiaa vastaanotolla sekä kotikäynteinä myös hoitolaitoksissa. Otan mielelläni vastaan myös ikäihmisiä muistisairaat mukaan lukien. 

Palvelut

  • Fysioterapia
  • Neurologinen fysioterapia

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus