Elina Pehkonen

Fysioterapeutti

Aktiivisena harrasteliikkujana sekä kilpaurheilutaustan omaavana kiinnostuin liikkeen ja liikkumisen kautta hyvinvoinnin edistämisestä. Eniten vuosia on kertynyt jalkapallon parissa, niin pelaajana kuin valmennustiimin puolella. Tänä päivänä liikuntaharrastukseni keskittyy painonnostoharjoitteluun. Urheilun vastapainoksi minut löytää vapaa-ajalla myös kuvataiteen ja kaiken muun luovan käsillä tekemisen ääreltä. Huumori, läheiset ihmiset ja luonto ovat minulle kantavia voimavaroja arjessa. Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä aktiiviliikkujien lajia tukeva harjoittelu. Fysioterapeuttina olen avoin, rohkaiseva ja osallistava kuntoutusprosessin ohjaaja ja tukija. Kuntoutuksessa pidän tärkeänä luottamuksellisen ja turvallisen toimintaympäristön luomista sekä jokaisen asiakkaan elämäntilanteen ja voimavarojen yksilöllistä huomiointia. Jokainen voi saapua fysioterapiaan omana itsenään.

Mielenkiinnon kohteet:
– Tuki- ja liikuntaelinvaivat
– Alaraaja
– Urheilufysioterapia

Slogan: Haastetaan, oivalletaan ja onnistutaan – yhdessä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus