Arja Pennanen

Fysioterapeutti

 

Olen ihmisenä utelias, ahkera ja valmiina uusiin haasteisiin.

Työkokemusta kuntoutusalalta minulla on yli 30 vuotta, joista 10 vuotta työskentelin kuntohoitajana Rovaniemen terveyskeskuksen vuodeosastolla, ja 20 vuotta fysioterapeuttina vuotta avopuolella. Näistä viimeiset kuusi vuotta työskentelin suoravastaanoton fysioterapeuttina, jossa tehtäviini kuuluivat akuutit tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Muutin Ouluun syksyllä 2022, jolloin aloitin työskentelyn Oulunseudun Fysioterapiassa.

Fysioterapeutin työssäni selvitän asiakkaan ongelman ja sen perusteella autan kivuttomuuteen ja kivunhallintaan. Käytän paljon manuaalista terapiaa sekä hierontaa, mutta myös muita erilaisia kivunhoitomenetelmiä. Otan aina huomioon asiakkaan omat voimavarat ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme usein myös omatoimisen kotiohjelman osaksi parantumista.

Liikunta on aina ollut osa elämääni ja olenkin uteliaana harrastanut kaikenlaista. Nykyvuosina lihasvoiman ylläpito, luonnossa liikkuminen ja meditointi ovat tulleet minulle tärkeimmiksi. Tähän liittyen myös luonnonmukainen ravinto on minulle tärkeää. Elämässä pitää olla kuitenkin myös extremeä, ja sitä minulle tuo leijalautailu, jota olen harrastanut lähemmäs 10 vuotta.

Slogan: ”Vierivä kivi ei sammaloidu”

Asiakkaidemme kokemuksia

Meitä Oulunseudun Fysioterapian henkilökuntaa ilahduttavat asiakkaat, jotka ovat saaneet apua vaivoihinsa. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin.

Lue lisää

Älä jää kipujesi kanssa yksin, varaa aika!

Hoitoajat ovat varattavissa 24/7 sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klo 8:00 – 15:30 numerosta 08 521 1991.

Sähköinen ajanvaraus