Lasten ja nuorten fysioterapia

Kohderyhmät

Lasten ja nuorten fysioterapialla tuetaan kasvua, kehitystä ja oppimista

Lasten fysioterapia poikkeaa aikuisten fysioterapiasta useimmiten siten, että fysioterapian tavoitteena ei ole menetettyjen taitojen palauttaminen vaan uuden oppiminen. Lasten fysioterapeutit työskentelevät lukuisten erilaisten ongelmien parissa, esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön häiriöt, neurologiset ongelmat ja keskosten kehitykselliset häiriöt.

Lasten ja nuorten fysioterapia on laaja-alainen yhteistyö prosessi, joka tukee ja mahdollistaa lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista, erityisesti liikkumisen ja toimintakyvyn häiriöissä. Lasten fysioterapian lähtökohtana ovat lapsen ja perheen elämäntilanne ja voimavarat. Fysioterapeutti tekee tiivistä yhteistyötä lapsen vanhempien, koulun ja muiden lasta hoitavien ammattilaisten kanssa. Fysioterapia perustuu lapsen ja perheen tarpeisiin. Terapiaa voidaan toteuttaa lapsen kotona, koulussa, päiväkodissa tai omissa toimipisteissämme.

Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 8-15:30 numerosta (08) 521 1991.


Varaa hoitoaika

Hoitoajan voit varata puhelimitse arkisin klo 8-15:30 tai sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta 24 tuntia vuorokaudessa.