Ajankohtaista

Tiedotteet ja kampanjat

Tiesitkö, että Oulunseudun Fysioterapiassa olemme perehtyneet erilaisten kipujen hoitoon jo 26 vuoden ajan? Tiesitkö, että hoidamme CRPS -ongelmia, purentaongelmia, vulvodyniaa, fibromyalgiaa, nivelkipuja, nivellukkoja, olkapääkipuja, polvi- tai lonkkakipuja ja rasitusvammoja, selkäkipuja tai neurologisia sairauksia unohtamatta. Jalkakalvontulehduksia, turvotuksia, vitsankarkailua. Tiesitkö, että käytössäsi on 12 ammattilaista? 12 fysioterapia-alan ammattilaista , joilla on tahto kuunnella sinua, tahto auttaa sinua kivuttomaan ja hyvään lihastasapainoon. Tiesitkö, että käytössäsi ovat kaikki keinomme elektroterapiasta, Shocwaveen sekä tärkeimmät työkalumme: omat kätemme, silmämme ja korvamme sekä ammattitaitomme keskinäinen jakaminen. Älä jää kipusi kanssa yksin. Voit tulla suoraan fysioterapeuttimme vastaanotolle. Olemme Sinua varten :)

Erittäin hyvä ja osuva kirjoitus fysioterapeutti Tom Väisäseltä. Manuaalisella lymfaterapialla yhdessä kompressiohoidon kanssa on mahdollista saavuttaa todella hyviä hoitotuloksia ja vaikuttaa merkittävästi potilaiden toimintakykyyn ja elämän laatuun. Manuaalisella lymfaterapialla pystytään todistettavasti aktivoimaan uusien kapillaari-imusuoniyhteyksien muodostumista, mitä koneellisella painepuristushoidolla ei kyetä tekemään. Lymfaterapiaa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi fibromyalgia- ja reumapotilaiden kipujen hoidossa. Lymfaterapiaan ja fysioterapiaan voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Zemppi Areenalla on lähtenyt syksy vauhdikkaasti käyntiin! Ryhmiimme ehtii vielä hyvin mukaan eli maanantaisin klo 16 - 17 aikuisille Lihashuolto-Liikkuvuus-Rentoutus -tunti ja samaan aikaan 5-7 -vuotiaille lapsille oma liikuntakerho. Aikuiset 5€/kerta, työttömät ja asiakkaamme ilmaiseksi. Lasten koko syyskausi 40€. Tervetuloa!

Mukana seniorimessuilla. Tervetuloa tutustumaan osastoomme! #seniorimessut #seniorimessut2017

Tulevana viikonloppuna Seniorimessut Ouluhallissa. Mekin olemme mukana! Asiantuntijamme ovat tavattavissa koko messujen ajan, tule tervehtimään ja kysymään miten fysioterapeuttimme voivat auttaa sinua!

Kesän puistojumpat jumpattu. Kiitos kaikille osallistujille. Lahjakortti on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu. Maanantaina jatketaan Zemppi Areenalla klo 16. Aikuisille Lihashuolto-Liikkuvuus-Rentoutustunti ja 5-7-vuotiaille lapsille liikuntakerho samaan aikaan! Tule rohkeasti mukaan! Tarvittaessa lisätietoja numerosta 08-521 1991 tai sähköpostilla osoitteesta hoitolaitos@osfysio.fi

Kesän puistojumppa vielä 23.8 ja 30.8 klo 13 Linnansaaressa. 6.9 alkaen jatketaan Raksilan uimahallin liikuntasalissa klo 13 - 14. Lihashuolto-Liikkuvuus-Rentoutus -tunnilla saat asiantuntijoidemme tiedot, taidot ja salaisuudet käyttöösi lähes ilmaiseksi: vain 5€ kerta, omille asiakkaillemme ja työttömille tarjoamme tunnit ilmaiseksi! Lisäksi tänä syksynä valloitamme myös Zemppi Areenan: maanantaisin 4.9 alkaen klo 16 - 17 Lihashuolto-Liikkuvuus-Rentoutus -tunti aikuisille 5€/kerta ja samaan aikaan fysioterapeutin ohjaama jumppatunti lapsille! Lasten jumppa 40 €/syyskausi. Ihanaa alkavaa syksyä!

Oulunseudun Fysioterapia Kiiminkipäivillä :)

Saatiinhan sitä kesäkelit Ouluunkin ja juuri sopivasti sillä tänään alkaa Oulunseudun Fysioterapian kesäjumppa! Eli keskiviikkoisin klo 13 Linnansaaressa ilmainen 30 minuutin mittainen monipuolinen jumppa koko keholle. Jumpan vetää aina joku taidokkaista fysioterapeuteistamme ja heiltä voit kysyä myös neuvoja ja vinkkejä. Lämpimästi tervetuloa!

Palkkasimme kesän ajaksi kuusi 15 - 17 -vuotiasta nuorta kesätöihin. Niinkuin ennen vanhaa :) Ilman koulutusta; oppimaan työelämän pelisääntöjä. Samaan aikaan ammattilaisten joukkomme vahvistui kahdella fysioterapeutilla: Annamari Ollilalla ja Ossi Lukinilla. Tervetuloa suoraan fysioterapeutille, emme tarvitse lääkärin lähetettä.

Raksilan jumppa peruttu! Uimahallilla koulutus eikä tila ole käytössä, pahoittelut! Ensi viikolla vielä jumppaillaan Raksilan uimahallin liikuntasalissa sitten siirrytään Linnansaareen.

Oulunseudun Fysioterapian Lihashuolto-Liikkuvuus-Rentoutus -tunti keskiviikkoisin klo 13 - 14 Raksilan uimahallin liikuntasalissa jatkuu vielä toukokuun loppuun. 5 euroa / kerta, työttömille ja asiakkaillemme maksuton. Kaikenikäisille ja -kuntoisille, ei ennakkoilmoittautumista. Kesäkuun alusta siirrymme Linnasaareen ke klo 13 - 13.30 (lumi)sateesta tai helteestä piittaamatta :) Kaikille maksuton. Sirpan ohjaamalla tunnilla saat varmasti turvalliset ohjeet liikkeisiin rajoitteista huolimatta. Tulethan mukaan!

Viime viikolla vedettiin puistojumpat Lontoossa, siellä oli jo näin vihreää! Vaikkei tästä koti Suomen säästä uskoisi, nyt on jo toukokuu ja ensi sunnuntaina 14.5 juhlitaan äitienpäivää. Meiltä voit hankkia äitienpäivälahjaksi lahjakortin hierontaan tai fysioterapiaan. Hyllyssä myös vielä pari huippuedullista Tempur tyynyä, toimi nopeasti!

Nyt on hienoja uutisia! Oulunseudun Fysioterapia ja Gyneko aloittavat yhteistyön! Ensi viikolla 2.5 alkaen voit varata hoitoajan lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan sekä lymfaterapiaan Gynekon tiloihin Koulukatu 41 keskustassa. Kuvassa fysioterapeuttimme Jenni ja Tanja harjoittelevat vatsalihasten erkauman kuntoutusta. Tervetuloa asiantuntevaan fysioterapiaan!

Täällä jo täysi tohina <3 Tulkaapas tykkään ja tuhulaan :)

Aurinkoista viikonloppua! Fysioterapeuttimme ovat huomenna tavattavissa Tykkää ja Tuhulaa messuilla Limingantullin Terminaalissa. Myymme pois kaikki Tempur-tyynyt hintaan 50€/kpl! Tulehan juttelemaan ja tekemään ostoksia!

Fysioterapia on ihmisen kohtaamista.

Päivitimme nettisivujamme entistä paremmiksi ja nyt luettavissa myös blogimme!

Me Oulunseudun Fysioterapiassa olemme erittäin tarkkoja hoitomme laadusta emmekä anna uskomushoitoja. Ihmisellä on vain yksi terveys. Kannattaa miettiä, että haluaako asettaa oman hyvinvointinsa uskomusten varaan vai luottaako tutkittuun tietoon ja mitattavissa oleviin tuloksiin.

Kiitos kaikille lauantain juhlaan osallistuneille! Päivän päätteeksi järjestimme yllätykseksi Sirpalle Tiia Erämeren laulamaan ja oli kyllä onnistunut yllätys! Arvonnat on suoritettu ja voittajille ilmoitettu. Loput Tempur tyynyt myymme pois puoleen hintaan, hae omasi ennen kuin loppuvat!

Tänään juhlitaan! Kaikki tuotteet -50%!